NOPO / Kees Nooren en Zn.

Timmerwerken een specifiek onderdeel van NOPO.

De volgende lijst laat een kleine opsomming zien van wat wij allemaal doen.Restauratie: Onder restauratie verstaan we reparaties aan bestaande houtwerken, dit zijn onder andere kozijnrot, kapotte beeldhouwwerken, rotte dakgoot constructies en kapot lijstwerk.

Lijstwerk: Onder lijstwerk verstaan we nieuwe lijsten ten behoeve van aftimmeringen, dakgoten, speciale klossen, plinten en dergelijke.

Tuinhekken: Tuinhekken is ook zo'n apart onderdeel. Een tuinhek wordt geheel naar de wens en tekening van een klant gemaakt. Hierbij adviseren wij natuurlijk wat kan en wat ook lang meegaat. Lage of hoge hekken met bogen of zoiets, het maakt ons niet uit.

Radiatorkasten: Radiatorkasten in allerlei vormen en maten specifiek op uw wensen gemaakt standaard van massief hout, tevens in zijn geheel gegrond en afgelakt geleverd. Het maakt ons niet uit, niets is te gek.

Overig: Onder overig verstaan elk denkbaar ander timmerwerk, bijvoorbeeld lambriseringen of speciale kozijnen. Alles wat wij doen is kleinschalig en wordt specifiek gemaakt voor een klant of project. Onze organisatie is ingericht om snel en efficiënt en kosteneffectief een oplossing te leveren voor uw vraag.

Een aantal voorbeelden ziet u in onze fotogalerij

Al ons timmerwerk gaat standaard gegrond de fabriek uit.

Al ons timmerwerken doen wij natuurlijk indien gewenst in zijn geheel inmeten en monteren door onze eigen vakkundig personeel.

Foto's projecten

Kastdoorsnede tekening

Foto's Markiezen

Foto's Houten Rolluiken

Foto's houten rolluik onderdelen

Foto's Timmerwerken

Foto's Diversen

Foto's Overkappingen

Foto's Houten Rolluiken 2 kleuren

Foto's Schaduwdoek op Maat